Korttidsvikariat inom måltidsservice
STÖD:2016:46

Vi söker extrapersonal till måltidsservice

Kommunens måltidsverksamhet omfattar produktion, distribution och servering av måltider till skola, förskola och socialtjänst. Vi producerar ca 23 000 måltider per/dag.

I kommunen finns 130 kök varav 12 är produktionsenheter som levererar antingen kyld eller varm mat till 68 mottagningskök/serveringskök,  50 är tillagningskök som enbart lagar mat till sin egen skola/förskola.

Frukost och mellanmål serveras på många enheter.
kommunens måltidsverksamhet arbetar drygt 281 personer.
I produktionsköken arbetar kockar med driftsansvar, kockar, specialkostkockar och ekonomibiträden. I mottagningsköken arbetar restaurangföreståndare och ekonomibiträden. I tillagningsköken arbetar kockar/restaurangföreståndare och ekonomibiträden.

Vi behöver vikarier som med kort varsel kan gå in på måltidsservice alla verksamhetsområden för att stötta upp när delar av den ordinarie personalen inte finns till förfogande. Är du intresserad av att arbeta extra inom måltidsservice, anmäl dig genom att klicka på ”Sök tjänst” nedan,  så kontaktar vi dig för ett personligt möte.

Kvalifikationer
Livsmedelsteknisk utbildning/storhushåll eller annan jämförbar utbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

För att kunna arbeta inom skolan måste utdrag från polisens belastningsregister visas upp. Detta kan du beställa på
polisens hemsida. Registerutdraget är giltigt i ett år så kontrollera att det är ett aktuellt utdrag du har med dig till det personliga mötet.


Har du frågor? Kontakta Måltidsservice på 090-16 17 66

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99, tryck 1