Personlig assistent

Ärende: OMSORG:2017:113

Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att vara ett stöd för brukaren i hemmet med vardagliga sysslor. Hjälpa brukaren i den dagliga livsföringen och skapa ordning och reda genom att upprätthålla rutiner och kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Inte så fysiskt tungt, men måste kunna arbeta med kroppen i ganska krävande sjukgymnastikmoment etc. En stor del av arbetat handlar även om att vara brukarens start och stoppknapp samt motiveringsarbete.

 

 

 


Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg.  Du har erfarenhet av arbete inom vården. Har du dessutom erfarenhet av arbeta med personer med kognitiv funktionsnedsättning så är det meriterande.Ditt möte med brukaren kräver att du har gott omdöme och personlig mognad. Du är en strukturerad och stabil person med stort intresse för brukaren. Du är lyhörd, respektfull och lugn. Vi förutsätter också att du är självständig och kan ta egna initiativ.


Då hen har katt så bör du inte vara pälsdjursallergiker.
Bifoga gärna personligt brev och cv.


Övrigt

Anställningsform:

Tillsvidareanställning,deltid75%  schemalagd arbetstid dag/kväll/helg.Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2017-09-28


Mer information

Frågor om jobbet:
Josefine Holmgren enhetschef, 070-563 83 01

Fackliga frågor:
Kommunal: Emelie Persson, 090-16 18 87

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?