Fritidspedagog till Sävar skola

Ärende: UTBILDN:2017:248

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.


Sävar skola är en F-9 skola med tillhörande fritidshemsverksamhet för barn i åldern 6-12 år. Vi har idag tre förskoleklasser, fem fritidshem och 27 klasser från åk 1-9 med totalt ca 630 elever. Sävar skolas elever kommer i huvudsak kommer från centralorten Sävar samt Holmön. Då eleverna börjar på högstadiet tillkommer även elever från närliggande byar.Dina arbetsuppgifter


Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar och arbetar du för en fritidsverksamhet av hög kvalitet utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter såväl inne som ute. Samverkan med lärare och föräldrar är en viktig del i arbetet.Om dig


Vi söker dig med fritidspedagogexamen. Förskollärarutbildning är meriterande. Du har erfarenhet av arbete inom skola/fritidsverksamhet.

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.Övrigt

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning från och med 2017-09-25 till och med 2017-12-21.

Tillträdesdag:
Snarast

Sista ansökningsdag:
2017-09-21


Mer information

Frågor om jobbet:
Curt Söderström rektor, 090-16 40 07, 070-508 14 43

Fackliga frågor:
Lärarförbundet: Anna Olskog, 090-16 49 32

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?