Badvärd med teknikansvar till Navet

Ärende: SAMHÄLL:2017:68

I Umeå finns flera badanläggningar tex. Navet, Sävar simhall, Vallabadet, Storsjöhallen /Aquarena, Obbolabadet, Hemgårdens bad & Umeå Lagun.Dina arbetsuppgifter

Som badvärd med teknikansvar hos oss kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbete med inriktning mot bland annat tekniska installationer. I arbetet ingår även administrativa arbeten, funktionskontroller och mätningar. Arbetet kan även komma att handla om badbevakning, lokalvård, och i vissa fall simundervisning. Arbetet kan även innehålla inslag av kassaarbete med försäljning av engångsentréer, abonnemang och varor från vår shop. Du fungerar som en länk mellan kunden och övriga anläggningen och bör trivas med att ha många bollar i luften, vilja hjälpa till samt möta många människor.

 

Du kommer att utföra tillsyn och skötsel av fastigheter och tekniska installationer samt felavhjälpande och förebyggande underhållsarbete. Arbetsuppgifterna innebär även felsökning, reparationer och systematiskt brandskyddsarbete.

Ibland är tempot högt så vi tror du är stresstålig och kan behålla lugnet i situationer där oväntade saker kan hända. Vid vissa pass arbetar du ensam så det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta under eget ansvar.

Du ingår i ett team bestående av badvärdar, tekniker  och arbetsledare. Teamet ansvarar för driften på våra bad och utgår från Navet.

Om dig

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning, högskola eller KY, med inriktning fastighet alternativt flera års relevant yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper i värme- och ventilation samt styr- och reglersystem. Allmän elbehörighet är meriterande. Även utbildning inom  VVS, och Energiteknik är meriterande. Tidigare arbete vid annan badanläggning ses även meriterande.

 

Du bör även vara utåtriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor, samt trivas och klara av att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Säkerhetstänket är högt och du förstår vikten av att rutiner samt instruktioner följs. Du är ansvarskännande och noggrann med en vilja att hela tiden förbättra och utveckla, både dig själv och verksamheten. Du har en innovativ och pedagogisk ådra och är duktig på att förmedla dina kunskaper och färdigheter vidare ut i organisationen.

Eftersom tjänsten innebär mycket kundkontakt krävs att du har god social kompetens samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Dina datorkunskaper är mycket goda.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi strävar efter en organisation som kännetecknas av mångfald och återspeglar samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vad du gör för att ge bra kundbemötande.

Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
2017-11-01

Sista ansökningsdag:
2017-10-09


Mer information

Frågor om jobbet:
Lars-Olof Uhlin enhetschef, 090-16 40 91

Jesper Carlbaum  Arbersledare drift, 070-344 84 82


Fackliga frågor:
Kommunal: Emelie Persson, 090-16 18 87

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?