Anläggningsarbetare till Gator och parker

Ärende: SAMHÄLL:2017:65

Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden.

Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig - allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare.

Gator och parker är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och arbetsmiljöcertifierad enligt OHSAS18001

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av varierande arbete inom trafikmarkeringar, renhållning, vattenavledning, och allt övrigt förekommande mark och anläggningsarbeten.

 

Du kommer att vara maskin- och fordonsansvarig för det fordon som du använder i arbetet och det kan innebära att utföra smärre reparationer mm.Om dig

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens inom området anläggningsarbete och/eller 3 års dokumenterad erfarenhet. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en professionell medarbetare. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tar stor ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god förmåga att strukturera och planera arbetet. Du har god datavana.

 

Tjänsten kräver körkort B, truckkort B samt vana av arbete på väg och heta arbeten. Vi ser grna att du har Förarbevis/utbildningsbok för hjullastare

Som person har du lätt att samarbeta, är professionell, är flexibel och ansvarstagande. Du har god förmåga att strukturera och planera arbetet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.


Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
Snarast enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2017-09-25


Mer information

Frågor om jobbet:
Fredrik Eriksson, arbetsledare gatudrift, 090-16 35 08
Christina Ingmanson, personalansvarig chef, 090-16 14 45


Fackliga frågor:
Kommunal: Emelie Persson, 090-16 18 87

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?