Fritidspedagog till Carlshöjdsskolan

Ärende: UTBILDN:2017:251

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Carlshöjdsskolan är en F-9 skola med grundsärskola och ca 470 elever. Vi ligger i ett naturskönt område med skogen "in på knutarna". Våra elever får under sina senare år uppleva en del friluftsliv med spännande resor med både klättring, paddling och övernattning. Våra elever når höga kunskapsresultat i åk 9. Alla lärare är behöriga och vi har 6  förstelärare på vår skola.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vår fritidsavdelning för åk3.  Tillsammans med övriga i arbetslaget planerar och arbetar du för en verksamhet av hög kvalitet utifrån läroplanen. Samverkan med övriga pedagoger och föräldrar är en viktig del i arbetet.


Om dig

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och har erfarenhet av att arbeta på fritidshem och samverkan med skolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd.

 

Du är en trygg vuxen och en god förebild. Du har också en förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ och skapa en god stämning.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Har du lärarlegitimation bifoga denna.

 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.


Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
2018-01-08

Sista ansökningsdag:
2017-10-19


Mer information

Frågor om jobbet:
Marielle Morefält, rektor, 090-16 47 70

Fackliga frågor:
Lärarnas Riksförbund: Birgitta Larsson, 090-16 18 94
Lärarförbundet: Anna Olskog, 090-16 49 32

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?