Grundskollärare till Sörfors skola

Ärende: UTBILDN:2017:173

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Sörfors skola är en 1 - 5 skola med förskoleklass. Skolan är belägen i ett vackert naturskönt område c:a 15 kilometer väster om Umeå. Skolan har idag 105 elever, från förskoleklass till årskurs 5. För de elever som behöver skolbarnomsorg finns det en fritidshemsavdelning vid skolan

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i årskurs 4. I samarbete med arbetslag och kollegor ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med läroplan och kommunala mål som riktmärke. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet. Mentorskap kan komma att ingå.


Om dig

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har lärarlegitimation/har ansökt om legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning i åk 1-6.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.
Har du lärarlegitimation bifoga denna.
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.


Övrigt

Anställningsform:

Vikariat, heltid.
Du har möjlighet att välja din sysselsättningsgrad från 50% och upp till heltid.


Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2017-10-09 urval sker löpande


Mer information

Frågor om jobbet:
Åsa Grundström rektor, 070-611 27 47

Fackliga frågor:
Lärarnas Riksförbund, Birgitta Larsson, 090-16 18 94
Lärarförbundet, Anna Olskog, 090-49 32

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?