Grundskollärare i årskurs 1-3 till Carlshöjdsskolan

Ärende: UTBILDN:2017:154

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Carlshöjdsskolan är en F-9 skola med grundsärskola och ca 440 elever. Vi ligger i ett naturskönt område med skogen "in på knutarna". Våra elever får under sina senare år uppleva en del friluftsliv med spännande resor med både klättring, paddling och övernattning. Våra elever når höga kunskapsresultat i åk 9. Alla lärare är behöriga och vi har 4 förstelärare på vår skola.

 

Vi söker nu två Grundskollärare!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha klasslärare ansvar samt arbeta med undervisning  i årskurs 1-3. Du planerar, genomför undervisning och tillsammans med kollegor i arbetslaget utvärderar och utvecklar du ert arbete utifrån läroplanens intentioner. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i ditt arbete.


Om dig

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Du måste också ha erfarenhet av att undervisa i åk 1-3. Du bör ha erfarenhet av att använda IT i undervisningen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och att tolka kursplaner. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du bör också ha erfarenhet av att undervisa elever i behov av särskilt stöd.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.
Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2017-10-31


Mer information

Frågor om jobbet:
Marielle Morefält rektor, 090-16 47 70

Fackliga frågor:
Lärarnas Riksförbund: Birgitta Larsson, 090-16 18 94
Lärarförbundet: Anna Olskog, 090-16 49 32

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?