Grundskollärare i SVA till Hedlundaskolan

Ärende: UTBILDN:2017:253

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Hedlundaskolan är en liten skola belägen i centrala Umeå i ett naturskönt område med gångavstånd till Hedlundadungen och Noliaområdet. På skolan går elever från förskoleklass upp till åk 6. Skolan tar emot elever från hela värden och har en förberedelseklass i åk 4-6.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i SVA i förberedelseklass åk 4-6 samt åk 4-6 i regulgärklass. Tillsammans med kollegor i lärarlaget planerar du undervisningen. Du ansvarar tillsammans med kollegorna för elevernas hela skoldag och du tar en aktiv del i skolans värdegrundsarbete. Kontakt och samarbete med föräldrar är en viktig del i arbetet


Om dig

Vi söker dig som är legitimerad lärare med grundskoleexamen och med behörighet att undervisa i SvA för åk 3-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa i SVA i åk 3-6 samt att undervisa barn med annan språkbakgrund än svenska.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga till att skapa struktur, sammanhang och goda relationer.


Bifoga gärna personligt brev och cv.
Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträdesdag:
2017-10-16

Sista ansökningsdag:
2017-09-25


Mer information

Frågor om jobbet:
Elisabeth Rinnau-Stenman rektor, 090-16 26 35

Fackliga frågor:
Lärarnas Riksförbund: Birgitta Larsson, 090-16 18 94
Lärarförbundet: Anna Olskog, 090-16 49 32

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?