Förskollärare till förskolan Linnean

Ärende: UTBILDN:2017:250

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.
Linnean finns i stadsdelen Grisbacka/Grubbe och ligger inbäddat i ett villaområde med närhet till Umeälven, bibliotek och  lekparker.
Förskolan genomgick en omfattande renovering läsåret 2013/2014. Efter renovering har förskolan fått ljuddämpade golv och dörrar allt för att barnens arbetsmiljö ska bli så bra som möjligt.

Linnean har en stor tomt som sträcker sig runt hela förskolan. Barnen får en kreativ och spännande utemiljö som erbjuder en rik variation på olika aktiviteter.


 Våra avdelningar är åldersindelade. De olika avdelningarnas miljö och material  är anpassade för att ge barnen utmaningar och inspiration till lek och skapande utifrån deras mognad och intressen. Pedagogerna följer barnen när gruppen byter avdelning.

Vi söker en engagerad och nyfiken förskollärare som tillför lust i arbetet.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn i åldrarna ett till fem år. Du arbetar självständigt och tillsammans med arbetslaget för att på bästa sätt lösa alla förekommande uppgifter på förskolan. I arbetet ingår att skapa goda relationer till föräldrar för att du ska kunna arbeta utifrån barnens förutsättningar. Du förväntas bidra i förskolans utvecklingsarbete. De arbetsuppgifter du utför ska tydligt vara kopplade till förskolans styrdokument.


Om dig

Vi söker dig som har förskollärarexamen och legitimation/har ansökt om legitimation.

Bifoga gärna personligt brev och cv.
Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
2017-10-05


Mer information

Frågor om jobbet:
Lena Höök, förskolechef, 070-394 42 13

Fackliga frågor:
Lärarnas Riksförbund, Birgitta Larsson, 090-16 18 94
Lärarförbundet, Anna Olskog, 090-16 49 32

Support:
Behöver du stöd när du ska göra din ansökan?
Kontakta vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd?
Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med


Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 900 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?